Sommarens torka kommer att påverka Sveriges djuruppfödare lång tid framöver. Det är många frågor som rör företagandet, som man gör klokt i att fundera över och lägga strategier efter. 

I dessa tre webbinarier får du som LRF-medlem kostnadsfritt ta del av kunskap från experter som kan göra skillnad för ditt företagande den kommande tiden. Webbinarium del 1 och 2, riktar sig främst till dig som har mjölkkor, nötkreatur och lamm. Del 3 som handlar om företagets lönsamhet riktar sig till alla lantbruksföretag. Ta chansen och ställ frågor till rådgivarna som är viktiga att få svar på för ditt företags framtid.

Del 3: Lantbrukets lönsamhet i torkans spår – jobba med hela företaget

Årets torka och värme ger stora ekonomiska konsekvenser för alla produktionsinriktningar. Inköp av foder ökar, försäljning minskar, minskade djurantal, slaktköer, anpassade foderstater, högre produktionskostnader är bara några av konsekvenserna företagare står inför. Jan Lagerroth, ekonomirådgivare på LRF Konsult (nuvarande Ludvig & Co) ger handfasta tips hur du får koll på situationen och hur du kan rusta ditt företag för en stabilare ekonomi.

För vem: Alla lantbruksföretagare
Var: Se webbinariet i efterhand här

Här hittar du de andra delarna:

- Del 1: Få plats med djuren i vinter
- Del 2: Foderstrateg

I samarbete med