Bondens Marknad, SÅ¡dermalm, Stockholm

Matmötet 2017 – Där inköpare och matproducenter möts

Matmötet 2017 är en möjlighet att utvecklas, knyta kontakter och hitta framtida kunder. Med producenter, handlare, krögare och andra inköpare samlade får du en fantastisk chans att nå ut med din produkt och skapa framgång för ditt företag.

Förutom att nätverka med kunder och utbyta erfarenheter med andra producenter bjuds du också på mini-workshops där du får lära dig mer om vad det innebär att leverera till butik, restaurang och grossist. Lär dig mer om vad som krävs av dig när det kommer till kvalitét, hygien, förpackningar och leveranser.

För producenter av fågel, nöt eller griskött erbjuds tio platser till utvecklingsmöte med Exceptionell Råvara. Där får du genom dialog och bedömning lära dig mer om marknaden för just din produkt och vad du kan göra för att utveckla produkten ytterligare.

För att på bästa sätt förbereda dig inför Matmötet 2017 ordnar vi ”Lönsamma affärer”. Det är en utbildningsdag där du får veta mer om hur du kan öka din försäljning och företagets lönsamhet. Kursledare är Darryl Finnell från Framfot.

EU-flaggan

Europeiska fonden för landsbygdsutveckling

Europa investerar i landsbygdsområden.