Bara 35 kilometer från Stockholm City, ligger Sånga-Säby med sin huvudbyggnad, flera hotellhus, härliga gröna och sköna omgivningar, restaurang, bar, bastu och pool. I vår Herrgård bildades för 100 år sedan det som idag är LRF. För att fira att LRF fyller 100 år erbjuder vi nu våra medlemmar ett fint hotellpaket.

Paket för LRF-medlemmar
En natt:
Fikabuffé med hembakt bröd, tvårätters middag (förrätt & varmrätt) logi & frukostbuffé.
Boende fina Tallbacken, härliga tvåbäddsrum, tillträde till bastu och pool
Incheckning från kl. 15,00 och utcheckning före kl. 11,00 avresedagen

Pris april t o m juni 2017 (8% rabatt)

1 675:- enkelrum
2 795:- tvåbäddsrum/ dubbelrum

Pris Juli 2017 - utvalda datum ankomst torsdag- lördag (15% rabatt)

1 550:- enkelrum
2 585:- tvåbäddsrum/ dubbelrum

Bokas i receptionen på telefonnummer 08-560 480 00 eller via receptionen@sanga-saby.se .

Fråga gärna vilka tillägg som kan göras till detta paket!

På Sånga-Säby finns Mälarens glitter, en ståtlig ek park och en rofylld atmosfär. Stanna upp, ta ett djupt andetag och känn hur den rena luften ger dig energi. Med naturen som närmsta granne kan vi erbjuda en fantastisk omgivning som lämnar få oberörda. Hos oss kan ni njuta av familjär service med omtanke, vällagad mat och en god natts sömn. Ta ett dopp i Mälaren, boka ett besök på Drottningholm, ta en tur till Stockholm eller till grannön Björkö, dit du kan åka på utflykt och se hur vikingarna hade det. Självklart kan du också stanna kvar och njuta här - på vår härliga ö- så nära stan men ändå på landet.


Sånga-Säby är en Svanen-märkt anläggning och dessutom klassat som ett klimatneutralt företag. Vårt miljötänk ligger till grund för allt vi gör, från maten vi serverar till uppvärmning av våra anläggningar.

Som gäst hos oss, oavsett om ni besöker oss som ett par eller i ett större sällskap, ser vi till att ni får en trivsam vistelse.

Läs mer om Sånga Säby här