Ahlsell har valt ut populära pumpar och prissatt dem extra bra för dig som LRF-medlem. I Ahlsells butiker kan du handla med företagskonto eller kort, visa upp ditt LRF-medlemskort för att få rabatten.

Om du har ett företagskonto som är kopplat till LRF Samköps avtal kan du handla i Ahlsells e-handel och få leverans ofta redan dagen efter. Om du handlar för mer än 4000 kr betalar du dessutom inget för leveransen.
Ansök om företagskonto här

 

Exempel på Produkter:

Som inloggad i Ahlsells e-handel kan du enkel se dina LRF Samköpspriser.

Grund- och gråvattenpump, DP3GW

Art. nr. 5880128 
LRF-pris: 1 679 kr (exkl. moms)

> En robust dräneringspump för rent eller lätt smutsigt vatten. Dräneringspumpen är tillverkad i korrosionbeständigt material och levereras med stickpropp och nivåvippa/flottör för start och stopp. Lämpliga applikationer är länspumpning av källare och garage, grundvattendränering, tömning av kärl och tankar, bevattning samt fontäner.

 

Grund- och gråvattenpump, DP3G

Art. nr. 5890098 
LRF-pris: 1 295 kr (exkl. moms)

> En robust dräneringspump för rent eller lätt smutsigt vatten. Dräneringspumpen är tillverkad i korrosionbeständigt material och levereras med stickpropp och nivåvippa för start och stopp. Lämpliga applikationer är länspumpning av källare och garage, grundvattendränering, tömning av kärl och tankar, bevattning samt fontäner.

Cirkulationspump

Art. nr. 5731866V
LRF Samköps-pris: 1 391 kr (exkl. moms)

> En ny generation energi­effektiva cirkulationspumpar för familjshus. Klar för Erp 2015-­direktivet. Anti-Block-teknologin separerar huvudflödet från de magnetiska delarna i motorn och förhindrar därmed blockering. Besparingspotentialen är upp till 80% jämfört med konventionella pumpar med fasta varvtal. 

 

Cirkulationspump, Grundfos

Art. nr. 5731869
LRF Samköps-pris: 1 627 kr (exkl. moms)

> Pumpen levereras exkl. kopplingar. Våt högeffektiv cirkulationspump i enkelutförande avsedd för cirkulation i värmesystem.

 

Uppdaterad 2018-10-29, vi reserverar oss för eventuella fel och att avtal kan komma att ändras.