1. Ni har ju köpt upp Bygg Oles butiker och även Ekesiiö. Hur många filialer har ni egentligen? Vi har faktiskt köpt upp PoG som finns i södra Sverige också så totalt har vi 79 filialer från Kiruna i norr till Trelleborg i syd? Och självklart gäller medlemmarnas rabatt även på dessa butiker precis som i vår e-handel beijerbygg.se.

2. Det har varit många som byggt i sommar. Har ni sett en ökning även av våra medlemmar i era butiker och vad köper dem? Ja, vi har märkt av att det byggts och renoverats mycket under denna sommar. Det är en väldigt stor spridning på det som köps. Under en 12 månaders period så är det ca. 11 000 olika artiklar varav trävaror står för nästan 25%. Många har utnyttjat vår tjänst att beställa på vår e-handel och hämta upp byggmaterialet färdigpackat vid våra byggvaruhus inom tre timmar. Även våra hemleveranser med kranbil har ökat. 

3. Vi har förstått att det är fler och fler medlemmar som öppnar konto hos er kopplat till vårt avtal. Vad tror du är främsta orsakerna till det? Med ett eget kundnummer kan man t.ex. logga in och se vilka priser som är avtalade, följa upp historik, se vad som köpts och enkelt hitta fakturorna. Just de här sakerna bidrar till att man vill ha konto hos. Vi tror också att ökningen beror på att fler och fler vill handla i e-handeln och då måste man ju ha ett konto kopplat till avtalet.

4. Sist men inte minst, vad kan vi säga om nettoprislistan? I avtalet med er har vi specialpriser på över 2 500 artiklar i den listan, och många av dessa har en högre rabatt än de 10 % medlemmarna får på det andra sortimentet. Som exempel så byggde vi en byggbod för ett par år sedan och räknade ut att rabatten för det bygget blev 18%, och i våras byggde vi ett staket om 10 meter och då blev rabatten 17%. Det kan bli många tusenlappar att spara!