IKEA har ett brett utbud av möbler och inredning till badrum. Det går att matcha tvättställ och kommoder med en mängd olika skåp och luckor i varierande material. Välj också förvaringsskåp i samma stil och matcha med passande textilier. Vill du ha tips och idéer finns alltid varuhusens personal till hands. På ikea.se hittar du ett digitalt planeringsverktyg där du själv kan testa olika stilar i ditt badrum för att slutligen skriva ut ditt drömbadrum.

Till tvättställen har IKEA många olika typer av blandare. De är alla utrustade med en strålsamlare som blandar in luft i vattnet och därmed minskar vattenförbrukningen. En strålsamlare gör också att trycket förblir oförändrat men det går åt mindre energi till att värma vattnet.

Nytt för i år är att du kan köpa duschset på IKEA. Det finns traditionella modeller med termostatblandare och handdusch, samt set som även har en takdusch som ger ett skönt strilande vattenflöde. Kom ihåg att det krävs behöriga hantverkare för att försäkringen ska gälla när du installerar vattenkopplingar och tätskikt i badrum.

*För att få rabatten måste badrumsartiklarna beställas senast den 30 november 2018 och leverans måste ske senast den 21 december 2018. Vid önskemål om leverans senare än den 21 december (som inte beror på att IKEA inte har möjlighet att leverera) rabatteras inte. Rabatten dras av vid fakturering. Eventuella servicetjänster som beställs till följd av badrumsinköp, t ex installation eller montering, rabatteras ej.