Gäller företagarmedlemmar

Vi vill att ni som tänkt köpa kök eller vitvaror ska kunna göra det trots rådande omständigheter. Därför har vi kunnat förlänga erbjudandet på kök från IKEA. Kampanjen gäller till och med 15/4 med utleverans senast den 31/5.

IKEA erbjuder dig köksplanering och beställning även via telefon och onlinemöten. Så vill eller kan du inte besöka varuhuset just nu kan du planera ditt kök ändå, tryggt och säkert hemifrån dig. För att slippa eventuella telefonköer kan du enkelt fylla i det korta formuläret så kontaktar IKEA dig så snart de kan för att hjälpa dig.

 

Är det dags att renovera köket? Just nu får du som har ett IKEA företagskonto kopplat till LRF Samköps avtal ett extra bra erbjudande på allt inom kök hos IKEA. Passa på att handla köksstommar, luckor, bänkskivor, vitvaror, integrerad belysning, handtag samt inredning för skåp och lådor extra förmånligt.

Kampanjen gäller mellan 20 januari och 15 april 2020 och är inklusive ordinarie LRF Samköpsrabatt. Logga in med dina medlemsuppgifter för att ta del av kampanjens fulla information och villkor. 

Har du inget kort ännu? Skaffa ett IKEA företagskonto kopplat till LRF Samköps avtal och handla med rabatt du också. Ansökan finner du på lrf.se/ikea