Det är superenkelt att beställa däck och montering på Vianors hemsida. Fram till 20 november får du som medlem 20% rabatt på nätpriserna*. Du får 30% som vanligt (enligt avtalet) på servicearbetet. 

Dessutom får du som medlem 30% rabatt på introduktionspriset på däckhotell. Alltså, det ofta redan rabatterade priset för nya däckhotellskunder. Dessa priser varierar med ort. Gäller också till 20 november.

Använd koden LRF2020 (OBS! Inget mellanslag).

Det är tre steg när du beställer däck från Vianors hemsida: 1) Kontaktinformation  2) Fordonsuppgifter 3) Betalning. I det tredje steget får du frågan om du har en kampanjkod. Då anger du LRF2020. OBS! Om du inte vill ha montering av dina däck hos din Vianor-verkstad måste du aktivt avboka den. 

*Gäller Nokian Hakkapeliittas vinterdäckssortiment (premiumdäck), dubbat och odubbat samt C-däck till lätta lastbilar, vans och skåpbilar. Kampanjen kan inte kombineras med övriga kampanjer/nedsatta varor. Om en vara redan är nedsatt får kunden det pris som blir bäst, dvs antingen det redan nedsatta priset eller 20% på ordinarie pris.

Kör försiktigt på vägarna!