Aktivitet
okt 03

Lantbruksresa till Holland, 3-6 oktober

09:25 - 18:20 | Studiebesök | Halland | Dag 1 / 4

Studieresa till Holland
Lantbruksresa 3 - 6 oktober 2019

”Nederländerna är bara ett litet land, men ändå en av världens största exportörer av jordbruks- och livsmedelsprodukter tack vare den innovativa agrifood-tekniken. Den nederländska agrifood-sektorn är en hållbar källa till hälsosam, säker mat som produceras med respekt för natur och miljö. Den täcker ett brett sortiment av boskaps- och växtodlingssektorer som bland annat omfattar grönsaksodling och mjölkproduktion, växthusodling, trädodling och grisuppfödning.

Vid 2050 kommer vi att behöva föda en världsbefolkning på 9 miljarder människor. Fortsättning av nuvarande produktionsnivåer leder till en matbrist på 70%. Fler länder kommer att anta ett tillvägagångssätt som utvecklats i Nederländerna: Klimatsmart Jordbruk. Avsikten är att utöka och intensifiera de projekt som utförs av småbönder, trädgårdsodlare och fiskare och fortsätta att garantera livsmedelssäkerhet genom riktade offentlig-privata partnerskap.”

(Ovan är hämtat från en presentation av Nederländska jordbruket.)

För mer information och anmälan, se inbjudan >>

Torsdag 3 oktober – Ankomst, Ål & Flytande Bondgård
Fredag 4 oktober – Paprika, Blomsterauktion, Osttillverkning och Hästar
Lördag den 5 oktober – Gris, Nöt och Får & Amsterdam
Söndag den 6 oktober – Ledig dag i Amsterdam & hemresa

Bokning – sista anmälningsdag den 29 maj!

Vi har ett begränsat antal platser, boka din resa senast den 29 maj!
Därefter i mån av plats…

Bokningar görs till Equi Tours på tel 040-29 88 08 alt via mejl info@equitours.se. Efter den 29 maj skickar vi en bokningsbekräftelse och en anmälningsfaktura på 30% som skall vara oss tillhanda 10 dagar efter bokningsdatum. Slutbetalning ca 6 veckor innan avresa. Fullständiga villkor specificeras på bekräftelsen.

Vi reserverar oss för ändringar i programmet, samt prishöjningar pga. flygskatter och/ eller valutakursförändringar. Priset är beräknat på valutakurs i april 2019 samt minst 35 deltagare på resan.

Vinstmarginalmoms på 2,6 % per person tillkommer. Resan är upplagd som en studieresa vilket gör att du som egen företagare kan ha möjlighet att göra avdrag.

Samarrangemang LRF Halland, Länsförsäkringar Halland och Equi Tours.

Välkomna till Holland!

Arrangemangstyp: Studiebesök

Region: Halland

Startdatum: 2019-10-03 09:25

Slutdatum: 2019-10-06 18:20

Sista anmälningsdag: 2019-05-29

Arrangör: samarr LRF Halland, Länsförsäkringar Halland och Equi Tours