Aktivitet
sep 17

Välkomna när Jorden och skogen kommer till stan!

10:00 - 14:00 | Övrigt | Jönköping
Följ med in i jordens och skogens kretslopp med skörd, plantering och förädling. Ni får också upptäcka matens väg från jord till bord. Ta med din klass till en givande dag, fylld av kunskap och roliga prova på-upplevelser!
 
Läs mer i bifogad inbjudan!
 
Med anledning av Covid-19 reserverar vi oss för eventuella förändringar som kan uppstå längre fram på grund av det. Men vi hoppas kunna genomföra denna uppskattade dag även i år och planerar utifrån det tillsvidare!

Anmäl ert deltagande så snart som möjligt, dock senast den 20 augusti, via mail till: jonkoping@lrf.se. Ange skolans namn, vilken klass och antalet elever samt kontaktuppgifter till ansvarig lärare.
 
Med ett besök på ”Jorden och skogen i stan” har eleverna möjlighet att ta del av flera mål i läroplanen. Ni får en händelserik rundvandring mellan bemannade stationer, som erbjuder praktiska och teoretiska övningar anpassade för elever i årskurs 4-5. Barnen får stifta bekantskap med företeelser som har med de gröna näringarna att göra. De får titta, känna, klämma, lukta, gissa, klappa med mera.
 
Dagen och alla aktiviteter är helt kostnadsfria! Lektionsunderlag finns på www.bondeniskolan.se
 
Varmt välkomna!
LRF Ungdomen Jönköping
 

Arrangemangstyp: Övrigt

Region: Jönköping

Startdatum: 2020-09-17 10:00

Slutdatum: 2020-09-17 14:00

Sista anmälningsdag: 2020-08-20

Arrangör: LRF Ungdomen Jönköping

Plats: Stadsparken, Jönköping