Aktivitet
okt 25

Bli proffs på förhandling

09:30 - 17:00 | Utbildning | Örebro

 Välkommen till en kurs i förhandlingsteknik. Att förhandla om priset på sin produkt eller tjänst är ett av företagandets allra viktigaste moment. Det spelar ingen roll om du är kött-/grisbonde, växtodlare eller driver ett entreprenadföretag. Det gäller att kunna sälja och få intäkter, inte bara att effektivisera och jaga kostnader.

Dagen ger dig kunskap och förståelse om förhandlingsteknik för att göra bättre affärer, samt tips och råd för att förbättra kommande förhandlingar.

Innehåll

  • Hur förbereder du dig bäst inför en förhandling?
  • Hur bör du agera – och vad bör du inte göra?
  • Konsten att lyssna på din motpart
  • Hur du vågar "ta matchen"
  • Verktyg för att öka ditt självförtroende

Föreläsare

Darryl Finell, författare till LRF Förhandling (appen), expert på affärsutveckling, fd elithockeyspelare Magnus Eliasson, psykolog, KBT terapeut, civilingenjör och fd professionell hockeyspelare.

Anmäl ditt deltagande
senast den 1 oktober till Maria Mehlqvist, maria.mehlqvist@lrf.se alt. 019-601 90 52. Anmälan är bindande och antalet platser är begränsade.

För att alla ska vara på samma nivå inför utbildningen rekommenderar vi att ni har lyssnat LRFs ljudbok "LRF Förhandling" som finns att ladda ned som app från Appstore eller Google play.

 

Arrangemangstyp: Utbildning

Region: Örebro

Startdatum: 2018-10-25 09:30

Slutdatum: 2018-10-25 17:00

Sista anmälningsdag: Ingen anmälan krävs

Deltagaravgift: 1850 kronor exkl moms (ej LRF-medlemmar betalar 3000 kr ex moms). I priset ingår för- och eftermiddagsfika samt lunch

Arrangör: LRF

Plats: Scandic Västhaga, Örebro, Västhagatan 1B

Anmäl dig här

 Anmäl ditt deltagande senast den 1 oktober till Maria Mehlqvist, maria.mehlqvist@lrf.se alt. 019-601 90 52. Anmälan är bindande och antalet platser är begränsade.