Aktivitet
maj 19

Digital informationsträff - En lönsam gård

12:30 | Möte | Jönköping, Sydost

Är du företagare inom livsmedelsproduktion och vill öka din lönsamhet. Häng med oss på en spännande timme! Den 19 maj håller vi en digital informationsträff och berättar om projektet Mer mat - fler jobb och hur vi kan hjälpa DIG som företagare att utveckla ditt företag, din personal och dig själv som ledare.

Vår vision är att fler i Sverige ska jobba med mat i framtiden. Som mathantverkare, lantbrukare eller grönsaksodlare – det finns massor av möjligheter.

Nu vill vi berätta mer om vårt projekt och låta dig som företagare ställa frågor till oss live. 

I skärmen kommer du att träffa: 
Christin Rappe - projektchef
Linda Sundström - projektledare företagsanalys
Eva Söder - projektledare kompetensutveckling
Jonas Nilsson - rådgivare Ludvig & Co
David Hårsmar - Hårsmars Lantbruk

Det kommer att finnas gott om tid att ställa frågor till oss alla efter en kortare presentation av projektets olika delar.

Projektet Mer mat – Fler jobb kom till som en direkt följd av den svenska livsmedelsstrategin och är ett samarbete mellan LRF, Livsmedelsföretagen, Krinova och Arbetsförmedlingen.

Projektet syftar till att ge matproducenter och mathantverkare bättre förutsättningar för att producera mer mat i Sverige. Detta vill vi åstadkomma genom stärkt lönsamhet för den individuella företagaren genom företagsanalyser och handlingsplaner, kompetensutveckling inom hela matbranschen och smidigare rekrytering av personal.

Du som driver ett matföretag och vill öka lönsamheten, vidareutveckla dig själv och dina medarbetare eller rekrytera fler – Anmäl dig gratis idag! -> Anmälningslänk

Arrangemangstyp: Möte

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Jönköping, Sydost

Startdatum: 2021-05-19 12:30

Sista anmälningsdag: Ingen anmälan krävs

Arrangör: Mer mat - fler jobb

Plats: Digitalt via Teams