Aktivitet
mar 09

Digital utbildning för restaurangbranschen - träff 2

14:00 - 17:00 | Utbildning | Skåne, Halland, Sydost, Jönköping, Gotland, Västra Götaland, Östergötland, Örebro, Södermanland, Mälardalen, Värmland, Gävleborg, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten, Dalarna

Vid tre tillfällen à fyra timmar fokuserar vi på olika områden.
Utbildningen med vardera tre kurstillfällen kostar 500 kr
per deltagare och kommer att livesändas digitalt.

Ladda ner hela inbjudan här.

Träff 1: Varför ska vi äta svenskt kött? Vi ser på mervärden
och inspireras av goda exempel.

Träff 2: Vi pratar om hela djuret, styckningsdetaljer och
hur du kan använda dem

Träff 3: Den avslutande träffen talar vi om marknadsföring.
Vi går igenom hur du talar till din gäst och skapar menyer
med entydlig profil.

Anmälan och kontakt
Ange vilket datum på varje träff som du vill anmäla dig till.
Anmälan: Anmälan till Medlemsservice på 010-184 40 00, medlemsservice@lrf.se
Kontakt: Gustav Arnell, gustav.arnell@lrf.se

Utbildningstillfällen
Du anmäler dig till ett datum per träff.
Träff 2:
Kl. 14.00 - 17.00
9 mars

Projektet drivs under perioden 2020 till och med augusti 2021 för kortare livsmedelskedjor och för att öka andelen svenskt kött på restaurang med stöd från Jordbruksverket.
Projektledare är Gustav Arnell, e-post gustav.arnell@lrf.se och telefon 073-435 17 47

Arrangemangstyp: Utbildning

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Skåne, Halland, Sydost, Jönköping, Gotland, Västra Götaland, Östergötland, Örebro, Södermanland, Mälardalen, Värmland, Gävleborg, Västernorrland, Jämtland, Västerbotten, Norrbotten, Dalarna

Startdatum: 2021-03-09 14:00

Slutdatum: 2021-03-09 17:00

Sista anmälningsdag: 2021-03-09

Arrangör: LRF Riksförbund

Plats: Digitalt