Aktivitet
okt 13

En jämtländsk weekend med fokus på rekreation och personlig utveckling

15:00 | Övrigt | Jämtland

2022 kör vi igen! Finnes: En jämtländsk weekend med fokus på rekreation och personlig utveckling. Sökes: Kvinna bosatt i Jämtlands län med verksamhet inom de gröna näringarna. Är det du? Då kan du bli en av 12 stipendiater! Ansök senast den 15 maj.

Datum: 13 - 16 oktober, 2022
Plats: Whovalley Mountain Lodge, Vemdalsskalet

Urvalskriterier: Du ska vara kvinna, vara bosatt och ha din huvudsakliga verksamhet i de gröna näringarna i Jämtlands län.

Urvalsprocess: Det är stiftelsens styrelse som bedömer vilka som bäst svarar mot stiftelsens ändamål. Hänsyn kommer även att tas till geografisk spridning samt verksamhetsinriktning. Besked kommer att lämnas via mejl till alla som skickat in en ansökan. Stiftelsestyrelsens beslut kan inte
överklagas. Beviljas du stipendiet behöver du bekräfta att du deltar inom en vecka.

Ansökan: Din ansökan ska bestå av ett personligt brev där du anger dina kontaktuppgifter, beskriver vem du är som person, vilken koppling du har till de gröna näringarna samt en motivering till varför just du är en värdig stipendiat. Skicka din ansökan senast söndag 15 maj till Ann Larsson, ann.jontes@gmail.com.

Det är Stiftelsen Familjen Mårtenssons i Klocka Minne som möjliggör denna upplevelse. Målet är att ge kvinnor som är verksamma i de gröna näringarna i Jämtlands län möjlighet till rekreation och då gärna i samband med personlig utveckling. Med de gröna näringarna menas företagande inom jord, skog, fjäll eller landsbygdens miljöer.

Stiftelsen förvaltas av LRF Jämtland men är öppen för alla i Jämtland bosatta kvinnor oavsett medlemskap i LRF eller inte. Under 2021 bestod stipendiet av en weekend hos Wikners i Persåsen under ledning av Camilla Olsson från Visonskraft. 12 kvinnor fick då möjlighet att förverkliga sig själva.

Klicka här för program och mer information om helgen

Arrangemangstyp: Övrigt

Målgrupp: Både medlemmar och icke-medlemmar

Region: Jämtland

Startdatum: 2022-10-13 15:00

Sista anmälningsdag: 2022-05-15

Arrangör: LRF Jämtland

Plats: Whovalley Mountain Lodge, Vemdalsskalet