Aktivitet
okt 27

En säljande gårdsbutik

09:00 - 12:00 | Studiebesök | Jönköping

Öka försäljningen i din gårdsbutik genom att skapa en attraktiv butiksmiljö! Hur du utnyttjar ytorna, vilken inredning du använder och på vilket sätt du presenterar produkterna är en stor del av kundupplevelsen. På den här digitala föreläsningen onsdagen den 27 oktober klockan 9.00-12.00 får du handfasta tips och goda råd om hur du skapar en lättarbetad, säljande och inspirerande gårdsbutik.

Annica Bergman, Dekko AB berättar om köpbeteende, kundupplevelse, koncept, butiksplanering, exponering, skyltar och priskommunikation. Föreläsningen riktar sig till dig som har ett landsbygdsföretag inom besöksnäringen eller livsmedelsverksamhet och är verksam i Jönköpings län. Anmäl dig senast den 24 oktober. Frågor? Kontakta Anna Engstedt, telefon 070-662 80 51.

Så anmäler du dig:
Detta är korta beskrivningar av våra kurser! Du hittar utförligare program i kalendern på Länsstyrelsens webb: www.lansstyrelsen.se/jonkoping . Det är också där du anmäler dig. Antalet platser är begränsat, och det är därför viktigt att du meddelar om du får förhinder. För information om hur Länsstyrelsen i Jönköpings län behandlar personuppgifter se www.lansstyrelsen.se/dataskydd Om du undrar något, välkommen att kontakta oss på nedan angivna telefonnummer, eller på kontaktpersonens e-post fornamn.efternamn@lansstyrelsen.se. Vi ses och hörs!

Arrangemangstyp: Studiebesök

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Jönköping

Startdatum: 2021-10-27 09:00

Slutdatum: 2021-10-27 12:00

Sista anmälningsdag: 2021-10-24

Arrangör: Länsstyrelsen

Plats: Digitalt