Aktivitet
aug 08

Finaler i Kallblodskriteriet och Kriteriestoet

13:00 | Övrigt | Västernorrland

Hästen är viktig för Västernorrland och blir ett allt viktigare djurslag för vårt jordbruk och landsbygd. Genom samarbete stärks hästens roll i det gröna näringslivet och vi kan få fler professionella hästföretagare med ökad lönsamhet och konkurrenskraft.

Passa på att se travsport i högklass med V75, Kallblodskriteriet och Kriteriestoet. I år sker tävlingarna inför publik (dock begränsat antal). Se mer info nedan hur du ordnar med biljetter.  Följer tävlingarna gör du genom att gå in på www.atg.se. Annan matnyttig information om tävlingarna hittar du på Facebook där du söker under ”Kallblodsklassikern”.

Försöken sker söndagen den 25 juli kl. 14.00. Söndagen den 8 augusti kl. 13.00  är det alltså finaldags i två av de största tävlingarna som finns för de kallblodiga hästarna, Kallblodskriteriet med 600 000 kr och Kriteriestoet med 450 000 kr till vinnarna. På finalkvällen hittar du LRF i ett tält på publikplats, passa på att komma förbi och prata häst med oss! LRF tillsammans med Agria och Sleipner är stolta sponsorer till Kallblodskriteriet och Kriteriestoet. 

Biljetter till uttagningarna den 25 juli bokar du här
Biljetter till finalen den 8 augusti bokar du här

LRF är en av sponsorerna till Kallblodsklassikern som även omfattar Kallblodsderbyt och Derbystoet som sker på Östersunds travbana (där uttagningar sker den 20 juli samt final den 4 augusti).

Väl mött!
LRF Västernorrland

Arrangemangstyp: Övrigt

Målgrupp: Både medlemmar och icke-medlemmar

Region: Västernorrland

Startdatum: 2021-08-08 13:00

Sista anmälningsdag: Ingen anmälan krävs

Arrangör: LRF Västernorrland

Plats: Dannero travbana