Aktivitet
aug 04

Finaler i Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet

18:30 | Nöje | Jämtland

Hästen är viktig för Jämtland och blir ett allt viktigare djurslag för vårt jordbruk och landsbygd. Genom samarbete stärks hästens roll i det gröna näringslivet och vi kan få fler professionella hästföretagare med ökad lönsamhet och konkurrenskraft.

Passa på att se travsport i högklass med V86, Kallblodsderbyt och Derbystoet. I år sker tävlingarna inför publik (dock begränsat antal). Se mer info nedan hur du köper biljetter.  Följer tävlingarna gör du genom att gå in på www.atg.se. Annan matnyttig information om tävlingarna hittar du på Facebook där du söker under ”Kallblodsklassikern”.

Försöken sker tisdagen den 20 juli kl. 18.20. Onsdagen den 4 augusti kl. 18.30 är det alltså finaldags i två av de största tävlingarna som finns för de fyraåriga kallblodiga hästarna, Svenskt Kallblodsderby med 700 000 kr och Derbystoet med 450 000 kr till vinnarna. På finalkvällen hittar du oss i ett tält tillsammans med Agria och Sleipner som också är stolta sponsorer till Kallblodsderbyt och Derbystoet. 

Biljetter till uttagningarna den 20 juli köper du här (klicka på länken)
Biljetter till finalen den 4 augusti köper du här (klicka på länken)

LRF är en av sponsorerna till Kallblodsklassikern som även omfattar Kallblodskriteriet och Kriteriestoet som sker på Dannero travbana (uttagningar den 25 juli samt final den 8 augusti).

Väl mött!
LRF Jämtland

Arrangemangstyp: Nöje

Målgrupp: Både medlemmar och icke-medlemmar

Region: Jämtland

Startdatum: 2021-08-04 18:30

Sista anmälningsdag: Ingen anmälan krävs

Arrangör: LRF Jämtland

Plats: Östersundstravet