Aktivitet
maj 18

Inspirationsträff: Fotografering med mobilen

18:00 - 19:30 | Nöje | Sydost

Inbjudan till fyra inspirationsträffar
Välkommen att delta på en eller flera av de digitala inspirationsträffarna. Under kort tid kommer du få konkreta tips och idéer på hur din verksamhet kan utvecklas med hjälp av storytelling, marknadsföring, fotografering och värdskap. Inspirationstillfällena riktar sig till dig som driver eller vill starta mat och upplevelseföretag.

Fotografering med mobilen
”Det är du som skapar bilden, inte mobilen” är ett gott råd Mia ofta ger på sina fotokurser. Mia delar med sig från sin långa kunskap som fotograf. Hur du med enkla medel kan utveckla ditt fotograferande med mobilen. Närbilder, produktfotografering (mat), porträtt, vyer och miljöbilder. Mia går också igenom bildredigering i mobilen.

Föreläsare
Mia Karlsvärd har lång erfarenhet inom media. Hon var Östgöta Correspondentens första kvinnliga pressfotograf och har varit lärare i fotografi och mediekunskap. Hon har under hela sin yrkesbana haft parallella foto/konst-projekt och flitigt anlitats som föreläsare. Tre år i rad har hon varit en av jurymedlemmarna i den prestigefyllda tävlingen "Årets Bild".

Tid och datum: den 18 maj kl. 18:00 – 19:30
Föreläsningen är kostnadsfri. Anmäl dig senast den 14 maj till Rebecka Wikström, rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se eller 010 - 223 73 84

----------------------------
Alla träffar hittar du här i kalendariet följande datum:
Fotografering med mobilen 18 maj
Storytelling 25 maj
Marknadsföring med sociala medier 1 juni
Värdskap 7 juni

Arrangemangstyp: Nöje

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Sydost

Startdatum: 2021-05-18 18:00

Slutdatum: 2021-05-18 19:30

Sista anmälningsdag: 2021-05-14

Arrangör: Destination Småland och Länsstyrelsen Kronobergs Län

Plats: Digitalt