Aktivitet
jun 01

Inspirationsträff: Marknadsföring med sociala medier

18:00 - 19:30 | Nöje | Sydost

Inbjudan till fyra inspirationsträffar
Välkommen att delta på en eller flera av de digitala inspirationsträffarna. Under kort tid kommer du få konkreta tips och idéer på hur din verksamhet kan utvecklas med hjälp av storytelling, marknadsföring, fotografering och värdskap. Inspirationstillfällena riktar sig till dig som driver eller vill starta mat och upplevelseföretag.

Marknadsföring med sociala medier
Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube etc. vart mår verksamheten bäst av att synas? Måste vi använda alla dessa kanaler? Vad krävs för att lyckas? Vilken typ av innehåll ska vi publicera och hur ofta? Hur når vi ut och får fler följare? Frågorna är ofta många och under en fullspäckad timme delar Nina med sig av mängder med tips, inspiration och verktyg som kommer underlätta ert arbete med att få till en professionell närvaro i sociala medier. Strategi varvat med praktiska tips.

Föreläsare
Nina Möller driver sedan 2003 byrån Odd Kommunikation AB. Hon har en gedigen erfarenhet av att hjälpa företag med allt från helhetstänket till de små men ack så viktiga detaljerna. Hon förklarar så alla förstår, oavsett om du är nybörjare eller har arbetat med marknadsföring i flera år.

Tid och datum: den 1 juni kl. 12:00 - 13:00

Föreläsningen är kostnadsfri. Anmäl dig senast den 28 maj till Rebecka Wikström, rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se eller 010 - 223 73 84

----------------------------
Alla träffar hittar du här i kalendariet följande datum:
Fotografering med mobilen 18 maj
Storytelling 25 maj
Marknadsföring med sociala medier 1 juni
Värdskap 7 juni

Arrangemangstyp: Nöje

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Sydost

Startdatum: 2021-06-01 18:00

Slutdatum: 2021-06-01 19:30

Sista anmälningsdag: 2021-05-28

Arrangör: Destination Småland och Länsstyrelsen Kronobergs Län

Plats: Digitalt