Aktivitet
okt 26

Inspirationsträff: Mer svenskt kött på restaurang

13:30 - 16:00 | Möte | Gävleborg

För att möta gästernas efterfrågan på svenskt kött på krogen drar vi inom branschorganisationen LRF Kött igång en satsning som heter ”Mer svenskt kött på restaurang”. Satsningen inleds med lokala inspirationsföreläsningar gemensamt för restaurangbranschen och köttproducenter.
Därefter erbjuds digitala utbildningar separat för restaurangbranschen och köttproducenter i hela landet. Vi vill möta dig som köttproducent som vill sälja ditt kött själv och som behöver verktygen för att lyckas med detta. Under träffarna möts restaurangbranschen och köttproducenter.

På inspirationsträffen för köttproducenter och restaurangbranschen i Gävleborg gästas vi av Malin Söderström, Svenska Kocklandslagets första kvinnliga medlem och jurymedlem för Årets Kock, som berättar hur hon arbetar med svenskt kött i sin verksamhet. Vi får även ta del av trendspaningar och mycket mer! Träffen är kostnadsfri och fika ingår. Vi följer folk-hälsomyndighetens rekommendationer.
Begränsat antal, först till kvarn!

Ladda ner hela inbjudan här.

Anmälan: Anmälan senast 21 oktober till Medlemsservice på 010-184 40 00 eller medlemsservice@lrf.se
Kontakt: nina.nurmesniemi@lrf.se, 010-184 44 63

Möjlighet att delta på digitala träffar slutet av oktober, anmäl intresse till gustav.arnell@lrf.se

Projektet drivs under perioden 2020 till och med augusti 2021 för kortare livsmedelskedjor och för att öka andelen svenskt kött på restaurang med stöd från Jordbruksverket.
Projektledare är Gustav Arnell, e-post gustav.arnell@lrf.se och telefon 073-435 17 47

Arrangemangstyp: Möte

Målgrupp: Både medlemmar och icke-medlemmar

Region: Gävleborg

Startdatum: 2020-10-26 13:30

Slutdatum: 2020-10-26 16:00

Sista anmälningsdag: 2020-10-21

Arrangör: Gävleborg

Plats: Restaurang Albertina, Skärså 443, 826 91 Söderhamn