Aktivitet
jun 07

Inspirationsträff: Värdskap

17:00 - 18:00 | Nöje | Sydost

Inbjudan till fyra inspirationsträffar
Välkommen att delta på en eller flera av de digitala inspirationsträffarna. Under kort tid kommer du få konkreta tips och idéer på hur din verksamhet kan utvecklas med hjälp av storytelling, marknadsföring, fotografering och värdskap. Inspirationstillfällena riktar sig till dig som driver eller vill starta mat och upplevelseföretag.

Värdskap
Under föreläsningen kommer dessa frågor besvaras. Vad innebär begreppet värdskap och vad kan vi uppnå med ett aktivt och medvetet värdskap? Vad är en vänlig cirkel och vilka effekter har en sådan både på våra gäster, våra verksamheter och inte minst oss själva?  Hur kan vi skapa ett ännu bättre värdskap genom att känna till våra målgrupper och ha kunskaper om vilka våra gäster är?  Hur kan vi med ett gott värdskap rädda situationer som inte har blivit som det var tänkt? Kan vi rentav göra en missnöjd gäst nöjd igen?

Föreläsare
Amanda Hessle har lång erfarenhet från besöksnäringen och värdskap i blodet. Hon rör sig aktivt i olika delar av den, bland annat som auktoriserad guide på olika platser runtom i Skandinavien. Med personliga erfarenheter och ett tydligt engagemang för ämnet delar Amanda med sig av konkreta tips och råd, som kommer att göra det ännu roligare att möta gäster, och som kommer att stärka både dig och din verksamhet.

Tid och datum: den 7 juni kl. 17:00 – 18:00 

Föreläsningen är kostnadsfri. Anmäl dig senast den 3 juni till Rebecka Wikström, rebecka.wikstrom@lansstyrelsen.se eller 010 - 223 73 84

----------------------------
Alla träffar hittar du här i kalendariet följande datum:
Fotografering med mobilen 18 maj
Storytelling 25 maj
Marknadsföring med sociala medier 1 juni
Värdskap 7 juni

Arrangemangstyp: Nöje

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Sydost

Startdatum: 2021-06-07 17:00

Slutdatum: 2021-06-07 18:00

Sista anmälningsdag: 2021-06-03

Arrangör: Destination Småland och Länsstyrelsen Kronobergs Län

Plats: Digitalt