Aktivitet
okt 27

Möte med nya möjligheter - Vindelns kommun

10:00 - 11:30 | Möte | Västerbotten

Klicka på följande länk: anslut dig till mötet alternativt ring in på 08-505 323 27 och ange kod 380 241 976#

Är du i behov av personal eller praktikanter nu eller till nästa säsong?

I Sverige finns idag många människor mer än gärna vill få arbeta inom de gröna näringarna. Det kan handla om enklare praktik någon dag i veckan för någon som vill komma in i det svenska arbetslivet och det kan gälla personer med kunskaper och erfarenheter men som blivit av med arbetet på grund av covid-19-pandemin, som gör dem direkt anställningsbara.

Vi sammanför företagare, utrikesfödda arbetssökande och arbetssökande på grund av covid-19-pandemin, förmedlare på både Arbetsförmedlingen och kommunen för att samtala om vilka möjligheter det finns. I mötet tar vi upp frågor kring anställningsformer, försäkringar, ersättningar och vad man gör om det inte fungerar som önskat.

Det här ger dig användbara kontakter när du behöver anställa eller erbjuda praktikplatser. Det ger dig möjlighet att planera i god tid inför till exempel säsongsanställningar. Du får byta erfarenheter med likasinnade och ta del av andras exempel. Du har även möjlighet att få individuellt stöd i personal- och rekryteringsfrågor.

Du inom de gröna näringarna har en utomordentlig möjlighet att positivt bidra till människors möjlighet till arbete, ökad mångfald och integration och samtidigt få din verksamhet att utvecklas med kraft.

För anmälan och frågor kontakta Erica Hansen: erica.hansen@lrf.se 072-999 33 10

Varmt välkommen!
LRFs kommungrupp i Vindeln genom Bertil Nygren

Arrangemangstyp: Möte

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Västerbotten

Startdatum: 2020-10-27 10:00

Slutdatum: 2020-10-27 11:30

Sista anmälningsdag: Saknas

Arrangör: Vindelns kommungrupp och Nya nätverk

Plats: Obs! Distansmöte via Microsoft Teams