Aktivitet
maj 27

Naturbeteskött – är det intressant för dina kunder?

09:30 - 15:00 | Övrigt | Östergötland

Coop satsar sedan påsk på certifierat Naturbeteskött från Sverige i sina butiker. Deras Naturbetesdjur slaktas i Linköping, vilket gör att uppfödningen av och tillgången på Naturbetesdjur ökar i länet. Vill du också kunna erbjuda dina kunder och matgäster ett miljö- och klimatvänligt kött?

Måndag den 27 maj bjuder Naturbeteskött från Östergötland in till besök på gårdar som producerar kött på naturbetesmarker. Vi bjuder på lunch, resa och massor med upplevelser, om du kan avvara tiden!

• Under dagen får du höra mer om uppfödningen av Naturbeteskött. Linköpings kommunekolog Johan Molin berättar om hur naturbetesdjur och naturbeteskött är en förutsättning för biologisk mångfald och öppna landskap.

• Anna Jamieson berättar om det senaste i kött- och klimatdebatten. Den som väljer kött från rätt djur behöver inte längre skämmas…

• Vi kommer att prata om hur Naturbetesköttets mervärden kan paketeras och kommuniceras i just din butik eller restaurang. Vill du så hjälper projektet dig med kommunikationslösningar för Naturbetesköttet.

• Vi bjuder på naturbeteslunch på Stafsätters Gårdsrestaurang.

Tider och arrangemang:
Samling klockan 09.30 på ICA Maxi-parkeringen i Linköping för avfärd i gemensam buss. Lunch cirka klockan 12 och vi är åter på parkeringen senast klockan 15.00.

Låter det intressant? Så bra – anmäl dig snarast till:
Louise Ridderström, Östgötamat
Telefon: 070-675 06 33
E-post: louise@matupplevelse.se

Arrangemangstyp: Övrigt

Målgrupp: Både medlemmar och icke-medlemmar

Region: Östergötland

Startdatum: 2019-05-27 09:30

Slutdatum: 2019-05-27 15:00

Sista anmälningsdag: Saknas

Arrangör: Naturbeteskött från Östergötland

Plats: Samling kl. 09.30 på ICA Maxi-parkeringen i Linköping