Aktivitet
jul 20

Pre-Harvest

15:45 | Nöje | Södermanland

LRF-Ungdomen Södermanland bjuder in LRF ungdomar i öst-regionerna till en Pre-harvest med fältvandring och fest på Abbotnäs Säteri den 20 juli. Även ungdomar som inte är medlemmar är välkomna.

Vi börjar eftermiddagen med en fika kl. 15.45. Sedan kommer Johan Lagerholm ifrån VäxtRåd och håller i en fältvandring. Efter det kommer det serveras hamburgare från grillen och Daniel Wessman ifrån Gullviks pratar om aktuellt inför hösten. På plats finns även Lantmännen Maskin som kommer att visa maskiner.

Kvällen och natten spenderas sedan på Abbotnäs magasin. Där kommer DJ Bruno att sköta underhållningen fram till kl. 02.00, därefter pågår efterfest tills vi fått nog.

När det kommer till drycker att förtära under kvällen/natten får man själv ansvara för att ta med sådant som man önskar dricka. Har man långt att åka och gillar att sova i tält finns självklart möjlighet till att slå upp ett sådant. Det finns även ett begränsat antal övernattningsplatser inomhus.

Dagen och natten kostar 100 kr. per person för medlemmar och 200 kr. för icke-medlemmar. Det betalas med Swish i samband med anmälan.

Begränsat antal platser och först till kvarn, sista anmälningsdag 5 juli. Anmälan är bindande

Anmälan görs till:
Mattias Larsson
Tfn: 076-026 70 13
E-post: mattias@abbotnas.se?

Hjärtligt välkomna!

Arrangemangstyp: Nöje

Målgrupp: LRF Ungdomen

Region: Södermanland

Startdatum: 2019-07-20 15:45

Sista anmälningsdag: 2019-07-05

Arrangör: LRF Ungdomen Södermanland

Plats: Abbotnäs Säteri