Aktivitet
nov 15

Resa till EuroTier i Hannover

09:10 | Övrigt | Jämtland, Västernorrland

Äntligen kan resa tillsammans igen…

Nu åker vi på Europas största mässa för lantbruksdjur och inom gårdsmekanisering, EuroTier i Hannover, 15-18 november 2022. Vi har 40 subventionerade platser för dig som bor i norra Sverige - först till kvarnen…  CAB-resor hjälper oss med planering och genomförande. Vi flyger från Arlanda till Kastrup för att där hämtas upp med buss för transport till vårt boende och till mässan. Ladda ned inbjudan och detaljerat program här (klicka på länken)

Viktigt
• Bindande anmälan senast 30 augusti, men snabba på för efterfrågan är stor. Betalning, prel. 4 800-5 000 kr per person + eventuella tillägg för enkelrum och avbeställningsskydd, betalas mot faktura. Smärre justeringar kan behöva göras. Bindande anmälan görs här (klicka på länken)

• Vill du bo i enkelrum tillkommer 1 000 kr. Ange det i din bokning.

• Kontrollera att ditt pass är giltigt.

Håll koll på krav på covid-pass och krav på vaccinering etc.

• Kontrollera om det ingår reseförsäkring och avbeställningsskydd i din hemförsäkring. Om det inte ingår i din hemförsäkring har du möjlighet att teckna ett avbeställningsskydd direkt via researrangören mot en kostnad om 1 000 kr per resenär. Sätt en bock i rutan. Naturligtvis kan du även boka utan avbeställningsskydd.

För ytterligare information och frågor kontakta: Ann-Sofie Stark, fia.stark62@gmail.com, 070-340 45 18.

Arrangemangstyp: Övrigt

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Jämtland, Västernorrland

Startdatum: 2022-11-15 09:10

Sista anmälningsdag: 2022-08-30

Arrangör: Västernorrland

Plats: Avresa med flyg fra°n Arlanda