LRFSverige
LRF
2021-03-05 08:38:36
17% av all mat slängs. Enligt matsvinnsrapporten, Food Waste Index (FWI), rör det sig om ungefär 931 miljoner ton m… https://t.co/sP5oeaY9X9 Länk till tweeten
En del i vårt arbete med regionala livsmedelsstrategin
I år blir det två kunskapsdagar som vi genomför digitalt och i samverkan med Smålands tre regionala livsmedelsstrategier, Jönköping, Kalmar och Kronoberg.
Måndagen den 12 april kl. 14.00–17.00
En eftermiddag med erfarenheter utifrån corona. Några företag som hittat olika kreativa lösningar i krisens spår, samt viss pågående forskning i pandemi-tider! För dig som är intresserad av livsmedelsfrågor och speciellt anpassad till dig inom restaurang och besöksnäring.
Onsdagen den 14 april kl. 10.00–14.00
En dag om företagsnära forskning, som ger möjligheter, kunskap och inspiration till dig som är företagare eller verksam i leden "Från jord till bord"! För företag inom livsmedelssektorn och för dig som är intresserad av livsmedelsfrågor.
Anmälan
Du kan redan nu anmäla dig till medlemsservice@lrf.se med namn, telefonnummer, e-postadress och kommun som du finns i.
Program
En färdig inbjudan med program för respektive dag kommer längre fram, men boka in dagen i almanackan redan nu!
Frågor
Vid frågor kontakta rose-marie.winqvist@lrf.se eller
ann-cathrine.carlsson@lrf.se
Save the date och boka in dagarna!
Välkommen!
Ladda ned informationen som pdf här.
Arrangemangstyp: Övrigt
Målgrupp: Medlemmar i LRF
Region: Sydost, Jönköping
Startdatum: 2021-04-14 10:00
Slutdatum: 2021-04-14 14:00
Sista anmälningsdag: Saknas
Arrangör: LRF Jönköping och LRF Sydost
Plats: Digitalt
En stor del av LRFs arbete sker i våra 17 regioner. Klicka i din hemmaregion så får du de nyheter och aktiviteter som är mest relevanta för dig.