Aktivitet
apr 29

Styckning och köttkvalité - Ett kurserbjudande

09:00 - 15:00 | Utbildning | Dalarna

Välkommen till en dag där vi djupdyker i en styckares kunskap. Vi får se processen när ett nötkreatur styckas detalj för detalj.

Styckaren Anders Jansson berättar om köttkvalié och lämpliga användningsområden för olika styckningsdetaljer.

Dagen kommer även innehålla ett moment om försäljning med fokus på köttlådors olika innehåll och prissättning.

Kostnad: 500 kronor. Lättare lunch och fika ingår.
Avgiften faktureras i efterhand, uppge kontaktuppgifter och adress vid anmälan.

Anmäl senast den 26 april till: Stina Ernstsson på stina.ernstsson@lrf.se eller 072-238 40 08.

Vid frågor kontakta Annelie Andersson på 0240-65 04 84.

Begränsat antal platser, först till kvarn.


Välkomna!

Arrangemangstyp: Utbildning

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Dalarna

Startdatum: 2019-04-29 09:00

Slutdatum: 2019-04-29 15:00

Sista anmälningsdag: Ingen anmälan krävs

Arrangör: LRF Dalarna

Plats: Åkes Slakt & Styckning, Kalle Jakobs Väg 4, 777 93 Söderbärke