Aktivitet
aug 12

Välkommen till Kallblodskriteriet och V75 på Dannero

12:45 | Nöje | Västernorrland

Söndag den 12 augusti är det åter igen folkfest i Ådalen på Dannero travbana som arrangerar V75 och samtidigt tävlar de treåriga kallblodshästarna om ett första pris på 600 000 SEK, i Svenskt Kallblodskriterium. I stokriteriet är det 350 000 SEK till vinnaren. Två av de största loppen som finns för den kallblodiga travhästen.
LRF är en av sponsorerna till kallblodsklassikern som även omfattar derbyt för de fyraåriga hästarna som avgörs 25 juli på Östersund.


Välkommen söndagen den 12 augusti till Dannero och V75! Första start kl. 12.45. LRF medlemmar har fri entré. Visa upp ditt medlemskort vid entrén!

Hästen är viktig för Västernorrland och blir ett allt viktigare djurslag för vårt jordbruk och landsbygd. Genom samarbete stärks hästens roll i det gröna näringslivet och vi kan få fler professionella hästföretagare med ökad lönsamhet och konkurrenskraft!

Passa på och upplev folkfesten och se travsport i högklass med V75, Kallblodskriteriet och kriteriestoet. Kom och besök oss i tältet vi har tillsammans med övriga klassikersponsorer.

LRF medlemmar har fri entré!

Välkommen!
LRF Västernorrland och LRF Kommungrupp Kramfors

Arrangemangstyp: Nöje

Målgrupp: Medlemmar i LRF

Region: Västernorrland

Startdatum: 2018-08-12 12:45

Sista anmälningsdag: Ingen anmälan krävs

Arrangör: Västernorrland

Plats: Dannero