Aktivitet
dec 02

Webbinarium: Tema mat och näring

19:00 - 20:30 | Övrigt | Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Mälardalen, Norrbotten, Skåne, Sydost, Södermanland, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland

LRF Halland, LRF Värmland och LRF Västra Götaland bjuder in till ett webbinarium med tema mat och näring. 

Mat och näring – en investering för framtiden

Mat och näring lägger en viktig grund för barn och unga att utvecklas och må bra, och för att hjärnan ska fungera som bäst. Skolan och skolmaten är faktorer som bidrar till jämlik hälsa och jämlika förutsättningar att ta del av skolan – samtidigt finns ett ständigt fokus på att skära ner på kostnader och minska avtrycket på klimat och miljö.

Så hur kan vi ta hänsyn till både klimat, näring och hälsa för våra barn och unga – och vilka olika perspektiv behöver vi ta hänsyn till när vi pratar om hållbara matvanor?

Föreläsningen riktar sig till dig som i ditt arbete möter barn och ungdomar, till exempel i skola, förskola, fritids, måltidsverksamhet, ledare i idrottsföreningar, beslutsfattare samt föräldrar.

Föreläsare:
Kajsa Asp Jonson, leg. dietist, journalist och författare
Anki Sundin, nutritionist, LRF Mjölk

Anmälan senast den 1 december, klicka här för att komma till anmälan.
Länk skickas ut dagen innan på den mejladress du uppgav i anmälan

Välkomna!
Hälsar LRF Västra Sverige

Arrangemangstyp: Övrigt

Region: Dalarna, Gotland, Gävleborg, Halland, Jämtland, Jönköping, Mälardalen, Norrbotten, Skåne, Sydost, Södermanland, Värmland, Västerbotten, Västernorrland, Västra Götaland, Örebro, Östergötland

Startdatum: 2021-12-02 19:00

Slutdatum: 2021-12-02 20:30

Sista anmälningsdag: 2021-12-01

Arrangör: LRF Värmland, LRF Halland och LRF Västra Götaland

Plats: Digitalt via Teams