23 oktober - Check på checklista

Under Material och underlag finns det nu en checklista som kan underlätta i planeringen och genomförandet av aktiviteterna.

18 oktober - Rapport: Global klimatnytta med svensk mat

I dagarna släppte Kungl. Ingenjörsakademien, IVA, en rapport om svenskt jordbruk. En av slutsatserna är att Sveriges jordbruk är både resurs- och klimateffektiv i internationell jämförelse och att vi bör öka produktionen och exporten av livsmedel. Läs mer om rapporten här.

16 oktober - Nu är faktabladen uppdaterade

Nu finns det uppdaterade faktablad för varje ämne på sidan Material och underlag. Varje dokument innehåller nu sammanfattande och korta faktapunkter på förstasidan. Vi hoppas att det ska göra materialet tydligare och lättare att ta till sig.

4 oktober  - Uppdaterat faktamaterial

Inom kort kommer vi att uppdatera faktamaterialet med några enklare sammanfattande faktapunkter som vi hoppas ska förtydliga och förenkla. Vi meddelar så snart det är uppdaterat!

27 september - Uppdaterade faktaunderlag

Nu finns det äntligen faktagranskade och redigerade faktaunderlag och budskapsplattform på plats. De ligger under Material och underlag. Även powerpointen "Snabbkurs om klimat och hållbarhet" är uppdaterad.

19 september - Dagens tips! Spana in LRF Ungdomens ordförande Emilia i SVT!

Det är inte VAD vi äter som spelar roll, utan HUR den är producerad. Den globala faktan säger inget om de lokala förutsättningarna. Det sa LRF Ungdomens ordförande Emilia Astrenius Widerström när hon deltog i debatten om kött och klimat i SVT Opinion. Kika in hennes ord i klippet här.

16 september - Nu är vi igång!

Just nu fokuserar vi på att få allt underlag på plats för er att dyka ner i. Lrf.se/vecka47 är basen där ni kommer hitta information och underlag för att ni ska kunna ordna så bra möten som möjligt. 

Nu kör vi!