11 november: Filmer med LRFs hållbarhetsexpert Jens Berggren
På uppdrag av flera kommungrupper har LRF Mälardalen i samarbete med riksförbundet tagit fram fyra korta filmer. De handlar om att påverka, skog, mat och biologisk mångfald. Filmerna hittar du på LRF Mälardalens youtubekonto. Klicka här!

27 okt: Webbinarium om sociala medier för kommungrupper
LRF Jönköping/Sydost delar med sig av ett digitalt utbildningstillfälle om sociala medier för kommungrupper. Klicka här för att komma till webbinariet!

19 okt: Sidan Material och underlag uppdaterad
Nu finns dokumentet till beslutsfattare under rubriken budskap. 

sep/okt: Erbjudande till regionerna att ta fram infografik
Varje region erbjuds en infografikbild om det gröna näringslivets betydelse i länet. Regionen tar fram statistik/budskap som ska vara med. Kontaktperson: Sofia Lindblad, hållbarhetskampanjen.

16 sep: se "Lobbyskola för kommungrupper" i efterhand
Klicka HÄR för att titta på webbnariet.

8 sep: uppdateringar på sidan Material och underlag
Sidan har kompletterats med budskapen i hållbarhetskampanjen, en ppt-presentation inför uppstartsmöten i organisationen, statistik och en nyreviderad version av rapporten "Det gröna näringslivet och dess betydelse för ett hållbart samhälle".

Lobbyskolan 10 september kl 13.00
Välkommen till webbinariet ”Lobbyskola för kommungrupper”. Du som är förtroendevald i LRF får tips och inspiration för vårt lobbyarbete gentemot våra kommunerLobbyskolan kommer att spelas in och läggas här på vecka 47- webben ifall du vill använda materialet vid ett senare tillfälle. Läs mer: Inbjudan till Lobbyskolan

Nu är vi igång!
Just nu fokuserar vi på att få allt underlag på plats för er att dyka ner i. Lrf.se/vecka47 är basen där ni kommer hitta information och underlag för att ni ska kunna ordna så bra möten som möjligt. 

Nu kör vi!