Planen är att genomföra årsmöten som vanligt i år med hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer, men det går lika bra att hålla digitala årsmöten om man vill det.

Beställ er kallelse via Utskick & Layout. De ordnar inbjudningar till såväl fysiska som digitala möten. Klicka här för info om hur du gör!

Dokument och underlag till årsmötet


Dokument för region Örebro

Ordförandebrev med checklista
Föredragningslista
Protokollmall med manus
Föredragningslista vid sammanslagning av lokalavdelningar
Medlemsantal (används för att beräkna antal fullmäktige till regionstämman)
Arbetsordning för kommungrupperna
Motionsmall
Om nedläggning eller sammanslagning
Konstituerande protokollmall
Om utmärkelsen Gröna hjärtat
Diplom Gröna hjärtat
Om utmärkelsen Silvernålen
Hälsning från förbundsordförande Palle Borgström
Instruktion och facit paragraf 12
Frågeformulär paragraf 12
Verksamhetsberättelse (Till lokalavdelningens egna dokumentation)
Verksamhetsplan (Till lokalavdelningens egna dokumentation)

Tips på aktiviteter i lokalavdelningen
Aktiviteterna i en lokalavdelning kan vara många. Allt från studiecirklar och studiebesök till fester och andra nöjen. Här hittar du tips och idéer!

Efter årsmötet: rapportera senast 15 december

Det enda obligatoriska efter årsmötet är att registrera valrapport samt verksamhetsberättelse digitalt. Registrerad valrapport och verksamhetsberättelse senast den 15 december är ersättningsgrundande (aktivitetsersättning). När du registrerar valrapport och verksamhetsberättelse behöver du som förtroendevald logga in med lösenord eller BankID, via ”Mina uppdrag”

Eventuella motioner som antagits på årsmötet skickas senast den 15 december till: karin.madsen.wessman@lrf.se. Motioner som kommer in senare behandlas som skrivelser.

Eventuella nomineringar till utmärkelsen Silvernålen skickas senast den 15 december till karin.madsen.wessman@lrf.se. Silvernålen delas ut på regionstämman. 

Gröna hjärtat kan beställas av Karin året runt och är en utmärkelse som delas ut av lokalavdelningen.

Regionstämman 2022

LRF Örebros regionstämma är den 15 mars 2022. Ett datum för valda fullmäktige att boka in i kalendern redan vid årsmötet!

Kontaktperson

Välkommen att höra av dig till Karin Madsen Wessman på regionkontoret, tel. 010-184 43 47 eller karin.madsen.wessman@lrf.se, om det dyker upp frågor!