För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Dalarna växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Dalarna har Hedemora lokalavdelning kommit in med sitt bidrag i mars som är;  Ingemar Brandts.

Motivering lyder:

"Ingemar är framgångsrik företagare som odlar grönsaker, bär och potatis. Familjen har successivt byggt upp sitt företag som omfattar självplockning av jordgubbar och försäljning av grönsaker. Han har på senare år även ökat sin odling med tomater i växthus och byggt tunnlar för odling av både jordgubbar och hallon. Tack vare tunnlarna kan Ingemar få fram jordgubbar redan till midsommar och i samarbete ICA Supermarket i Hedemora har detta blivit en succé. Ingemar säljer sina produkter i gårdsbutiken och via föreningen dala-odlat. Han är alltid på glatt humör och väldigt kunnig i det han håller på med.”