För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Dalarna växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Dalarna har Wessmanbygdens lokalavdelning kommit in med sitt bidrag i mars som är;  Michael Legneroth och hans fru Ulrika Bjurström Legneroth.

Motivering lyder:

"LRF Wessmanbygden vill nominera Michael Legneroth och hans fru Ulrika Bjurström Legneroth. De valde att för ett antal år sedan, tillsammans med sina barn, flytta från Ludvika till lilla Abborrberg där de renoverade upp en släktgård och idag bedriver de ett litet lantbruk på gården med både getter, får, ankor och höns. De har byggt upp ett allt större nätverk av äggköpare som de levererar sina otroligt goda ägg till.

De är båda drivande i arbetet att låta landsbygden leva och att kunna leva på landsbygden!