Alla medlemmar i LRF Dalarna som jobbar för det gröna näringslivet har mycket att vara stolta över. För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Dalarna växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Dalarna har Sundborns lokalavdelning kommit in med sitt bidrag i maj som är; Stefan Andersson, på Lugnets Gård i Sundborn.

Motivering lyder:

”Vi i Sundborns lokalavdelning vill att lantbrukaren Stefan Andersson på Lugnets Gård i Sundborn ska utses som Månadens medlem.

Stefan är en inte bara en driftig entreprenör som kämpar med att vi ska få bättre vägar i byarna. Han skriver insändare till tidningen, håller koll på hur upphandlingarna går till i kommunen och engagerar sig flitigt i att få kommunpolitikerna i Falun att förstå vad som är viktigt för företagarna på landsbygden. Stefan är en bra förebild, tycker vi!”