Alla medlemmar i LRF Dalarna som jobbar för det gröna näringslivet har mycket att vara stolta över. För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Dalarna växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Dalarna har Folkärna lokalavdelning utnämnt Anna Ozén som driver Bergshyttan Häst&Semin till "Månadens medlem".

Motivering lyder:

"Vi vill nominera Anna Ozén till månads medlem. Anna är företagare och driver Bergshyttan Häst&Semin med stor framgång. Hon har också, som ordförande i LRF kommungrupp i Avesta, lyckas få fart på både LRF avdelningarna i kommunen och kommunala tjänstemän/kvinnor.

Anna är en god ledare som med stort engagemang och mycket kunskap lotsar kommungruppens ledamöter framåt i arbetet för kommunens gröna näringar."