Hur når du oss på LRF?

Hur får man reda på vad LRF gör?

Dalarna Varför berättar ni inte mer om vad LRF gör? Det är en vanlig fråga vi ofta hör. Det är inte lätt för någon att nå ut genom informationsbruset idag och alla vill ha information på olika sätt.

En vill ha mejl att läsa i telefonen, en annan vill ha trycksaker i sin brevlåda, en tredje vill mötas öga mot öga och en fjärde vill följa verksamheten på sociala medier. Därför måste man själv vara lite aktiv och söka upp den info man vill åt på det sätt som passar en bäst. Informationen finns för den som söker den. Men var? Hur gör man? Var ska man börja? Här kommer några tips:

 • Kolla LRF:s hemsida www.lrf.se Hemsidan är fullspäckad av nyheter och information om LRF:s arbete. Gå in på förstasidan och läs nyheterna där, klicka dig sen vidare och botanisera bland de ämnen som intresserar dig. Eller använd sökrutan.

 • På LRF Dalarna och LRF Gävleborgs webbplats www.lrf.se/dalarna www.lrf.se/gavleborg hittar du allt som rör regionen.

 • Följ LRF Dalarna och LRF Gävleborg på Facebook, Instagram Dalarna, Instagram Gävleborg YouTube Dalarna, YouTube Gävleborg och Twitter. Där visar vi vår verksamhet och berättar vad vi gör. Ställ frågor och kommentera!

 • Gå med i Facebook-gruppen "Vi är LRF" som bara är för medlemmar. Debattera, kommentera och ställ frågor!

 • Läs medlemssidorna i Land Lantbruk (Gröna sidorna).

 • Läs nyhetsbrevet från LRF Dalarna och LRF Gävleborg som kommer via e-post ca en gång i månaden. 
  Får du inget nyhetsbrev? Kontakta då medlemsservice: medlemsservice@lrf.se eller 0771-18 08 11, så ser vi till att den blir registrerad i medlemsregistret. Då får du också inbjudningar via mejl till olika aktiviteter.

 • Ring eller skriv till en styrelseledamot eller en medarbetare, vi lovar att du får ett svar!

  Tveka inte att kontakta de experter som finns inom olika områden på LRF Riks och regionkontoret om du har frågor eller vill veta mer om något, kontaktuppgifter finns på www.lrf.se. Alla vi som jobbar på LRF är till för dig!

 • Du är också alltid välkommen att kontakta en förtroendevald, de står till förfogande att diskutera, ta emot synpunkter, förslag och idéer eller svara på frågor.

Kort sagt – se till att leta upp den information du behöver och är intresserad av. Det kan göras på olika sätt, men informationen finns för den som vill ha den. Svårt att hitta det du söker? Kontakta mig så hjälper jag dig gärna att hitta rätt!

Lovisa Svenn, kommunikatör LRF Dalarna och LRF Gävleborg
lovisa.svenn@lrf.se, 026- 24 59 92