För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Gävleborg växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Dalarna har Leksands lokalavdelning utnämnt Emma och Johan Erkers på Erkers Lantbruk till månadens medlemmar i oktober.

Motivering lyder:

"Emma och Johan driver Erkers Lantbruk med en naturnära uppfödning. De har påbörjat en del grönsaksproduktion genom frilandsodling och växthusodling och medverkar på Leksands bondemarknad med sina egna produkter. På gården finns runt 100 köttdjur och ca 30 får. Emma och Johan är drivna och företagsamma och är ett fint föredöme för de gröna näringarna!"