För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Dalarna växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Dalarna har Barkenbygdens lokalavdelning utnämnt Mattias Strandberg till månadens medlem i november.

Motivering lyder:

"Vi i Barkenbygdens LRF avdelning vill lyfta fram Mattias Strandberg, Norra Bisen i Smedjebackens kommun som månadens medlem.

En företagare som vågar satsa i en bransch där det gäller att ligga steget före. Alltid det senaste i maskinväg både vad gäller skördare som skotare.  Han väcker stor uppmärksamhet när han fäller träd med den svarta skorpionen eller med precision fäller en stor fura med motorsågen. Stormfälld skog hanterar han också med galans och körkort det har han för i princip allt som det låter om.

På fritiden tar han gärna med barnen på olika idrottsträningar, hans fokus är väl att få tillbaka Leksand till elitserien igen, det kanske blir en Strandberg: are (son) som får vara med att rycka upp laget (det blir inte lätt)."