För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Gävleborg växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Gävleborg har Bergsjö-Hassela kommit in med sitt bidrag i mars som är, Elin och Grover Östberg.

Motivering lyder:

"Bergsjö- Hassela lokalavdelning vill nominera Elin och Grover Östberg i Hassela till månadens medlem och det för att de satsar helhjärtat och hela tiden utvecklar sitt företag, Storskogens hästturer.

De har turridning och slädturer året om, de ordnar ridkurser och ridlektioner för alla åldrar och de har evenemang så som julmarknad, musikkvällar och tillsammans med medeltidsföreningen ordnar de även medeltidsdagar. De verkar helt enkelt för en levande landsbygd!"