För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Gävleborg växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Gävleborg har Söderhamn kommit in med sitt bidrag i maj som är Gill Simpson i Överbo som nu startat sitt nya mejeri, Byamejerit.

Motivering lyder:

"Söderhamn lokalavdelning vill nominera Gill Simpson i Överbo till månadens medlem som nu startat sitt nya mejeri, Byamejeri.

Som mjölkbonde i tuffa tider har hon valt att satsa på sin mejeriverksamhet och utvecklat nya ostprodukter. Hon har redan fått stor spridning på sina propdukter och efterfrågan ökar hela tiden.

Därför är Gill värd att uppmärksammas som en duktig företagare."