För det är alla vi bönder, odlare, skogsägare och andra landsbygdsföretagare som får Gävleborg växa! Vi gör det på gården, i skogen och på fältet. Och vi gör det tillsammans, över hela landet, i alla näringar, i en stark organisation.

Vi vill visa vår uppskattning!

Med ”Månadens medlem” kommer lokalavdelningarna runt om i länet under 2017 att få möjlighet att lyfta en medlem som de tycker gör ett bra jobb och som visar ett stort engagemang inom det gröna näringslivet. ”Månadens medlem” kommer du hitta på vår Facebook-sida, Instagram-konto och på vår hemsida. Vi är stolta över er!

I Gävleborg har Enånger/Njutånger lokalavdelning utnämnt Johnny Andersson till månadens medlem i oktober.

Motivering lyder:
"Johnny är en driftig person med en lång karriär bakom sig! Redan som 18-åring tog han över en nedsliten gård som han valde att bygga om. Då fanns 12–15 mjölkkor där - idag driver han en kravgård med 70 kor i robotbesättning och han har två anställda. På gården finns flera växthus och Johnny har även entreprenadkörning med maskintrailing och maskinstationstjänster - allt detta samtligt som han är familjefar med tre barn.

Johnny har också alltid något nytt bygge eller utvecklingsprojekt på gång - just nu ett nytt ungdjursstall. Han är en mycket företagsam person värd att uppmärksamma och han är ett föredöme för det gröna näringslivet!"