Erika Ingemarsson, kommer från Sjöö och är medlem i Sibbarps LRF. Hon driver en gård tillsammans med maken där verksamheten består av dikor, skog, vindkraft och stuguthyrning. Tillsammans utsågs de till Årets nötköttsproducenter i Halland 2017. Erika arbetar även i butik och på kontor på Hönryds kvarn.

- Jag ser fram emot att lära mig väldigt mycket, exempelvis att se hur LRF arbetar på olika nivåer, säger Erika Ingemarsson. 

Hon har tidigare varit med i lokalavdelningens styrelse och i LRF Ungdomens styrelse, liksom även i ungdomsledarutbildningen Lavatar. 

Magdalena Petersson kommer från Oskarström och är medlem i Enslövs LRF. Hon är ordförande i Halmstads kommungrupp sedan 2016 och LRF-medlem sedan många år tillbaka. Hon arbetar för Farmartjänst.

- Jag ser fram emot en ökad möjlighet att kunna påverka för att driva medlemmarnas frågor. Lantbrukets frågor har alltid varit viktiga för mig, säger Magdalena Petersson.

I styrelsen kommer Erika Ingemarsson att ha ansvarsområdet "äganderätt kopplat till jord" medan Magdalena Petersson får ansvaret för skol- och konsumentkontakter samt för livsmedelsstrategin i Halland.

Övriga ledamöter i styrelsen omvaldes av stämman, liksom regionordförande Anders Richardsson.

Se fler bilder från stämma på LRF Hallands Facebooksida