Hallå där Jennie, vem är du?
– Jag är en glad och nyfiken tjej på lite över 30 år. Jag har mina rötter i inlandskommunen Hyltebruk i Halland, men bor sedan 2011 i glesbygden i utkanten av Falkenbergs kommun.

– På fritiden gillar jag att träna och att umgås med mina två barn och man, om det inte är vårbruk för då syns han inte, och med vänner. Utöver detta så är jag med i en del föreningar och brinner för en ”levande landsbygd”. Det som blir aktuellt närmast är ”Tjejgoing”, som är i stil med Vårruset fast anordnas i byn och ”Bollekis” som jag kommer att leda och som är för barn födda 2012 och 2013.     

Varför valde du att börja arbeta på LRF?
– Jag har familj och vänner som är med i LRF, både medlemmar och styrelsemedlemmar. Tillsammans driver jag och min man skogsbruk, och min man och hans far driver också eget jordbruk, så LRF har jag varit i kontakt med under flera år.

– Jag är utbildad hälsoutvecklare men har jobbat inom flera olika områden sedan dess. När jag läste annonsen till den här tjänsten så kände jag efteråt att jag med min bakgrund skulle kunna och vilja vara med och utveckla LRF. Frågorna jag kommer att jobba med ligger nära mitt hjärta och är väldigt aktuella och viktiga att driva.