Genom Skira kan du genom ett auktionsförfarande köpa och sälja till marknadsmässiga priser. Förutom att det blir enkelt att hitta köpare och säljare skapar Skira trygghet genom att vi ger betalningssäkerhet till säljaren och trygghet till köparen genom att vi ser till att man betalar för just den kvalitet som levereras. Skira ordnar transport och analys av varan. 

Tjänsten lanserades i slutet på sommaren 2018 och vi har valt att gå regionsvis framåt för att vara säkra på att vi levererar kvalitet. Än så länge finns tjänsten i Östergötland, Västergötland och Småland. Nu har turen äntligen kommit till Halland vilket är väldigt kul då vi haft stor efterfrågan från detta område. Planen är att Skira är öppet för fri registrering senare under 2019. För att komma in i tjänsten behöver man anmäla intresse via skira.se/registrera så hör vi av oss och ser till att man får komma in i tjänsten. Anger man koden "April30" så drar vi bort hela vår förmedlingsavgift(2,5%) om man köper eller säljer via Skira senast den 30 april 2019.  

 Bild på webbsidan

 

Vi som driver tjänsten är civilingenjörer som är uppvuxna inom lantbruket. Dessutom jobbar Matilda von Rosen, tidigare VD för BM Agri på Skira med affärsutveckling och tillför extremt mycket erfarenhet, kontaktnät och kunskap. 

Felicia Bindenkrans, CMO, Skira AB
felicia@skira.se