Matilda

Jag heter Matilda Lindvert och bor på en liten gård i Sibbarp som jag driver vid sidan av mitt heltidsarbete som frukostvärdinna på Kusthotellet. Jag har studerat på Halmstad högskola och har en kandidat i informatik och gått ridgymnasiet i Varberg. Min kompetens inom LRF är framförallt inom hästsektorn. Jag började min resa i LRF för 3 år sedan när jag blev förtroendevald i Tvååkers lokalavdelning, där jag nu är sekreterare.

På min gård har jag hästar, höns, katter, hundar och till våren blir det även grisar. Jag eftersträvar att bli självförsörjande i största möjliga mån, vilket jag redan är på ägg, grönsaker och snart även kött. För att kunna driva detta samverkar jag med grannar och vänner som är delägare av djuren på gården. Det gör djurhållningen mer ekonomisk hållbar, vi delar på kunskap, vad djuren ger och har otroligt roligt ihop!

Det var lite kort om mig. Var inte rädda att höra av er om ni undrar något!

Matilda Lindvert,
Tel. 073-390 71 05

 

Marcus

Jag heter Marcus Idoffsson och är uppväxt på ett litet månskenslantbruk i Edenberga, strax söder om Laholm. Jag har läst 3 år på Alnarp till lantmästare och idag jobbar jag på Swedish Agro Machinery som reservdelsäljare på Plönninge-anläggningen.

Övrig tid läggs hemma på gården där vi har värphöns samt växtodling bestående av spannmål, potatis och vall för avsalu.

Jag tror starkt på svenskt lantbruk och potatisodling ligger mig varmt om hjärtat.

Har du några funderingar så hör av dig!

Marcus Idoffsson,
marcus.idoffsson@telia.com