Ditt uppdrag blir att arbeta för att stärka ägande- och brukanderätten och villkoren att bo och driva företag på landsbygden. Du ansvarar för att utveckla påverkansarbete som till exempel är kopplat till äganderätt, infrastruktur, översiktsplaner, vatten, intrång, tillsynsfrågor och djurskydd. Genom etablerade och nya nätverk ska du företräda LRFs medlemmar i kontakter med regionala politiker, länsstyrelse, skogsstyrelse och andra myndigheter och organisationer. 

Vi söker dig som har erfarenhet av politiskt påverkansarbete och är en god skribent med vana att tex. skriva remissvar. Du har relevant högskoleutbildning och är kanske utbildad Lant-,Skogs-, eller Jägmästare. Kanske har du arbetat på någon myndighet kopplad till det gröna näringslivet, eller annan intresse/företagarorganisation. 

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande arbete där du har en nyckelroll för att utveckla LRF som folkrörelse och företagen i det gröna näringslivet!

Läs mer om tjänsten och ansök här!

Sista ansökningsdag är 4 november 2016. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta regionchef Anna Werbitsch Arnell 036-34 62 10, anna.werbitsch-arnell@lrf.se