Maten vi serverar och äter ska inte bara vara god, utan även klimatsmart och lokalt framställd så mycket det går. Genom smarta val och metoder kan offentliga kök bidra til miljösmart, god och lokalt odlad mat och minskat matsvinn. Seminariet belyser framtidens utmaningar men också alla de möjligheter som finns till förändring och påverkan redan nu.

Följ länken för att se hela programmet. Här hittar du också länk till anmälan. http://klimatveckan.klimatradet.se/matochklimat/

Tid
Torsdagen 21 september, klockan 09.00-15.30 (Fika från kl. 09.00)

Plats
Elite Stora Hotellet, Jönköping

Anmälan
Sista anmälningsdag är måndagen den 11 september, men säkra din plats genom att anmäla dig redan nu. Antalet platser är begränsat.

Seminariet arrangeras av Klimatrådet och Grönt Kluster.

Om Klimatveckan
Klimatveckan 2017 pågår mellan 20-28 september. Veckan arrangeras av Klimatrådet med syfte att bidra till att nå visionen om att Jönköpings län senast år 2050 är ett plusenergilän. Klimatveckan präglas av gränsöverskridande, lättillgängliga och motiverande aktiviteter som ger kunskap, inspiration och ökad medvetenhet om fördelarna med ett aktivt klimatarbete. Läs mer http://klimatveckan.klimatradet.se/