Har du hjärtat på landsbygden och vill jobba i en modern medlems-organisation med näringspolitiskt arbete? Då är detta något för dig!

  • Du kommer, i samarbete med regionstyrelserna och kollegorna, utveckla och genomföra ett långsiktigt påverkansarbete som är kopplat till äganderätt och näringspolitik för det gröna näringslivets konkurrenskraft.
  • Genom etablerade och nya nätverk står du bakom LRF:s medlemmar i region Jönköpings län och Sydost när de vill få det att hända.
  • Du jobbar med våra förtroendevalda, politiker, länsstyrelser, skogsstyrelsen och andra myndigheter och organisationer.
  • Du ansvarar för ett påverkansarbete utifrån regionstyrelsens strategiska ställningstaganden.
  • Du uppskattar att jobba med rollerns långa penseldrag och riktning och fastnar inte i de små hacken längs vägen oavsett om mötesrummet är en institution, en bygdegård eller sociala medier.

Vi är ett personalgäng på 15 personer på kontoren i Jönköping, Kalmar och Växjö som jobbar för dessa regionförbunds 25 000 medlemmar. Vi jobbar med och genom andra och varandra inom 190 lokalavdelningar, 38 kommungrupper, landets 15 övriga regionförbund, riksförbund samt LRF:s spaningspatrull i Bryssel.

Vi kan erbjuda dig ett utvecklande och spännande arbete där du har en nyckelroll för att utveckla LRF och företagen i det gröna näringslivet! Vi vill arbeta tillsammans med dig som vill vara med och göra skillnad i samhället och få möjligheten att påverka näringspolitiska beslut. Du drivs av att utvecklas tillsammans med oss och tycker om att arbeta med frihet under ansvar.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och arbetslivserfarenhet med koppling till de gröna näringarna. Du har god förståelse för och insikt i den enskilde företagarens villkor. Erfarenhet inom jordbrukspolitik och CAP är meriterande, liksom erfarenhet från myndighetsarbete. Du har lätt för att samarbeta, är kommunikativ och en god skribent. Du är en trygg och självständig person som ser möjligheter och tycker att dialog och trovärdighet är ditt viktigaste redskap för att påverka.

I dagsläget har vi många kvinnliga medarbetare på vår avdelning och välkomnar gärna en manlig kollega till vårt team.

Anställningsform: Vikariat under perioden 2020-04-01–2021-09-30. Heltid.

Arbetsplats: Jönköping, Kalmar eller Växjö.

Vi ser fram emot din ansökan senast 7 februari 2020. 

Frågor om tjänsten? Kontakta gärna regionchef Karin Eickhoff, 010–1842527, eller karin.eickhoff@lrf.se.

För facklig information, vänligen kontakta Christina Behm-Velenik, SACO, christina.behm.velenik@lrf.se, eller Henrik Sporrong Esbjörnsson, Unionen, henrik.sporrong@lrf.se