- Vi hade en jättefin grillkväll nu i somras på Ekön tillsammans i lokalavdelningen. Ekön har fantastiska vyer så det blev en helt magisk kväll, berättar Sandra Klasson, sekreterare och ungdomsansvarig i Forserum LRF. Vi i styrelsen tackar alla för en riktigt trevlig kväll med goooo gemenskap.

Ett 25 tal medlemmar i olika åldrar deltog och under träffen kom även Elin Hagelsås från regionstyrelsen på besök och det var mycket trevligt!

På frågan vad Forserums LRF betyder för Sandra berättar hon att det är en naturlig del av hennes tillvaro. Den har alltid funnits där.

90 år med Forserum LRF

Kenneth Klasson, ordförande i Forserum berättar att pandemin har satt stopp för många planerade aktiviteter men att han hoppas på att det ska komma i gång igen. Till nyåret firar lokalavdelningen 90 år och då hoppas de att det blir kalas. En av Forserum LRFs styrkor är de goda samarbetena med andra lokalavdelningar t.ex. Ödestugu och med SV och bygdeföreningen Livsglädje som också finns i byn.

- Vi anordnar mycket uppskattade cafékvällar och studiebesök. Ett av de senaste handlade om bin. Det brukar vara mellan 20.-40 deltagare. Vi anordnar också det traditionella familjerallyt tillsammans med SV och bygdeföreningen, berättar Kenneth.

Vill du komma i kontakt med Forserums LRF?

Kenneth Klasson, ordförande 0706988585 fintorpvg@gmail.com